Ostali produkti in storitve

Izdelava in tisk hologramskih nalepk
Na voljo so različne dimenzije zaščitnih hologramskih nalepk, običajno srebrne ali zlate barve, odločamo pa se lahko za standardni dizajn ali hologram po naročilu. Možen je naknadni dotisk, npr. letnice, številke, logotipa.

Dodatki za kartice
Za dodatno zaščito in daljšo obstojnost priporočamo uporabo etuijev za kartice, na voljo so etuji iz trde ali mehke plastike v različnih barvah, z možnostjo dotiska logotipa.
Poleg se lahko uporabijo priponke (krokodilček) ali ovratni trakovi. Ti so izdelani iz različnih materialov v različnih širinah, enobarvni ali potiskani. Opremljeni so lahko z varnostnimi sponkami ali jo-jo obeski.

Čitalci za kartice
Nudimo kakovostne in zmogljive čitalce kartic različnih proizvajalcev. Odvisno od poslovnega modela lahko izbirate med RFID čitalci oz. čitalci za brezkontaktne kartice, čitalci za kartice s kontaktnim čipom, za črtne kode in čitalci za kartice z magnetnim trakom.

Programske rešitve
Skupaj s partnerskimi podjetji vam nudimo upravljanje, svetovanje in implementacijo celovitih rešitev za različne kartične sisteme, programe zvestobe (lojalnostne sheme).

MSNO