O nas

V podjetju Kartsistemi že več kot 20 let spremljamo svetovne trende na področju kartičnega poslovanja in nudimo najsodobnejše kartične rešitve za vsakdanjo uporabo. Naša glavna dejavnost je tisk in personalizacija kartic, v zadnjih letih smo se posvetili predvsem razvoju na področju pametnih kartic. Razpolagamo s sodobno tehnologijo ki zagotavlja visoko kvalitetne izvedbene možnosti in omogoča, da v čim večji meri uresničujemo želje svojih naročnikov.

Standardi varnosti in kakovosti

ISO 9001:2015 je mednarodni standard za vodenje kakovosti, ki narekuje kakovostno upravljanje in delovanje podjetja na način, ki bo omogočalo nenehno izboljševanje procesov.

Ponosni smo, da lahko s pridobitvijo certifikata ISO 9001 v podjetju Kartsistemi izkazujemo našo zavezanost h kakovosti in da lahko tudi na ta način naše stranke dobijo dodatno zagotovilo o kakovosti naše ponudbe.

 

ISO 27001:2013  je mednarodni standard za upravljanje informacijske varnosti. Opredeljuje sistematičen pristop k obvladovanju tveganj in varovanju  informacij. Namenjen je organizacijam, ki želijo vzpostaviti najvišjo raven varovanja podatkov, povečati razpoložljivost notranjih virov in zmanjšati varnostna tveganja v poslovanju. S pridobitvijo certifikata ISO 27001 smo v podjetju Kartsistemi dokazali, da smo zanesljiv partner, ki z vso skrbnostjo varuje zaupnost, popolnost in razpoložljivost vseh informacijskih dobrin.

 

Podjetje Kartsistemi d.o.o. je v letu 2019 uspešno sodelovalo v projektu »Vavčer za certifikate kakovosti« in pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

MSNO